Ik ben altijd iemand geweest die zichzelf niet graag op de voorgrond plaatste. Ik vind het namelijk vervelend om in de spotlights te staan, maar ik merk dat het mij in mijn carrière tegenwerkt dat ik niet graag haantje de voorste ben. Ik ben namelijk iemand die graag de kat uit de boom kijkt, maar in de praktijk is het vaak wel zo dat wanneer de kat eenmaal uit die boom is, er ook niets meer te halen valt. Ik wilde daarom graag wat assertiever worden en ik wist dat ik dat niet op eigen initiatief zou worden. Ik moest een traject gaan doen omdat ik ook feedback nodig had. Ik ben daarom gaan kijken of ik ergens een assertiviteitscursus kon gaan volgen omdat ik dacht dat ik daar veel aan zou kunnen hebben. Ik heb toen gekeken waar ik moest zijn wanneer ik een assertiviteitscursus wilde gaan volgen want ik wilde er zeker van zijn dat ik echt interessante dingen zou gaan leren. Ik heb toen gezien dat ik het beste naar de site assertief.nl kon gaan. Deze pagina heeft mij meteen al heel veel interessante kennis opgeleverd omdat ik zag dat men hier heel goede inzichten deelt over hoe je assertiever kunt zijn. Ik ben daarom blij dat ik hier ben gaan kijken want ik heb gezien dat als je op deze site gaat kijken, je heel interessante kansen kunt grijpen. Normaliter zou ik denken, ik wacht nog even af en dan zie ik het later wel, maar nu heb ik gelijk besloten om mij op te geven voor deze assertiviteitscursus. Ik wilde graag aan mijzelf gaan werken en dat kon niet door in een hoekje te blijven wachten. Ik heb daarom gelijk een mail gestuurd waarin ik aangegeven heb dat ik graag een assertiviteitscursus wilde volgen en ik hoefde niet lang op antwoord te wachten. Ik kreeg te horen dat ik van harte welkom was en dat ik al op heel korte termijn kon beginnen. Dat was waar ik op gehoopt had, dus ik ben blij dat ik hier ben gaan kijken. Mocht u ook graag een goede assertiviteitscursus willen volgen, dan kunt u altijd een keer op deze site gaan kijken.

Deze assertiviteitscursus had ik veel eerder moeten volgen

Ik ben nog altijd dankbaar dat ik deze assertiviteitscursus kon gaan volgen omdat ik gemerkt heb dat ik veel eerder deze stap had moeten zetten. Ik heb veel inzichten opgedaan tijdens deze assertiviteitscursus en ik ben heel blij dat ik deze cursus gevolgd heb. Ik durf nu veel eerder voor mijzelf op te komen en dat werpt gelijk al zijn vruchten af bij mij op het werk. Ik kan nu meer doen en krijg daar ook meer voor betaald. Dat was precies waarom ik graag een assertiviteitscursus wilde volgen.

U bent het waard

Mocht u ook het idee hebben dat u soms kansen aan zich voorbij laat gaan, dan kunt u:

  • Een keer naar assertief.nl surfen
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden
  • Een inschrijving regelen zodat u binnenkort kunt beginnen met uw traject

Ik kan iedereen deze cursus van harte aanbevelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *