Tijdens de coronapandemie zijn wij veel thuis gaan werken. In het werkveld waar ik actief ben is dit goed haalbaar. We werken voornamelijk via het computersysteem wat prima thuis kan. Door al het zitten zijn wij fysiek niet zo actief. DIt maakt dat we tijdens de coronapandemie een aantal kilo’s zijn aangekomen. Omdat een zittend beroep coronakilo’s in de hand werkt, zijn we vrij snel na de eerste coronagolf gaan investeren in afvallen. Echter merken wij, en dit telt ook al voor de coronapandemie, dat afvallen niet eenvoudig is. We hebben na bijna twee jaar corona verschillende manieren onderzocht om te kunnen afvallen, Helaas is dit bij veel manieren niet gelukt. Mijn man en ik blijven zoeken naar passende mogelijkheden om goed af te kunnen vallen. Echter zijn wij beide emotionele eters en dit maakt dat afvallen vaak symptoombestrijding is. Één van de coaches die ons heeft begeleid bij het afvallen wees ons op de mogelijkheden om af te vallen middels hypnose. We hadden nog nooit gehoord van afvallen door hypnose en hebben ons door hem laten informeren. Omdat hij niet een specialist was op het gebied van afvallen door hypnose, hebben wij op het internet gezocht naar de zoektermen ‘afvallen hypnose’. We vonden verschillende websites waarop bevestigd werd wat die betreffende coach ons had verteld. We hadden daarnaast ook de behoefte om te weten te komen waar wij afvallen door hypnose konden uitvoeren. We hebben toen gekeken op de website hypnose-praktijk.nl. Op deze website zijn wij toen snel verder gaan kijken

Afvallen door hypnose toe te passen

Op de website hypnose-praktijk.nl zagen wij al snel dat er veel informatie te vinden was over dit onderwerp. We hebben toen gekeken naar de verschillende kopjes die op de website te vinden waren. We zagen onder die kopjes uitgebreide tekst en uitleg over wat er mogelijk is bij hypnose-praktijk.nl Het gaf ons daarmee een duidelijk beeld van wat wij konden verwachten van een dergelijke aanpak. Wij hadden al verschillende manieren onderzocht om af te vallen maar afvallen door hypnose hadden wij nog niet onderzocht. Wij kregen door het lezen van de website sterk het gevoel dat afvallen door hypnose de manier voor ons kon zijn om overtollige kilo’s kwijt te raken. Daarnaast gaf het ook een gevoel dat we op een duurzame manier kunnen werken aan ons probleem van eten door diepgewortelde emoties. Door terug te gaan naar die basisbehoeftes en deze behoeftes te onderzoeken is het gemakkelijker om minder te eten. Wij hebben toen op de website naar de contactgegevens gezocht van de mensen van hypnose-praktijk.nl en hebben toen al snel een afspraak kunnen plannen.

Bent u geïnspireerd geraakt en wilt u dit ook eens proberen?

Wanneer u benieuwd bent naar de mogelijkheden die afvallen door hypnose voor u heeft, gaat u dan eens:

  • Naar hypnose-praktijk.nl surfen.
  • Lezen welke informatie er te vinden is op deze website.
  • Een sessie afvallen onder hypnose aanvragen.

Wij merken tot op heden een groot verschil met hoe wij kijken naar ons eetpatroon en zijn onderhand een aantal kilo’s afgevallen, daar zijn wij erg blij mee. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.